Panariti nga Fieri: Së shpejti fillon subvencionimi i naftës

Nga qyteti i Fierit, kreu i bujqësisë premtoi se shumë shpejt do të bëhet publike skema e subvencionit të naftës për fermerët. Rritja e çmimit të naftës që prej 1 janarit do të thotë më shumë shpenzime për fermerët për punimin dhe mbjelljen e tokës. Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti, premtoi se në bazë të skemës së re nafta do të shkojë në duart e fermerëve.


Facebook FanBox