Drejtoria e qarkullimit rrugor

altDrejtoria e qarkullimit rrugor ka marrë të gjitha masat në mbarëvajtjen dhe përballëmin e fluksit të automjeteve që hyn dhe dalin në qytet.

 

Shefi i qarkullimit rrugor Gëzim Gosturani shprehet se ka shtuar numrin e efektivë gjthashtu po punohet me orë të zgjatura për të shmangur cdo situate të papërshtatshme në qarkullim.Gosturani u bën thirje drejtuesve të automjeteve të reduktojnë konsuminin e pijeve alkolike me qëllim shmangien e aksidenteve rrugore.

 


Facebook FanBox